Lämpimästi tervetuloa

Kutsumme teidät lämpimästi Team MayerVirtasen syysleirille 2022 Peurunkaan, Keski- Suomeen. Tarjoamme eri ikäisille ja tasoisille luistelijoille erilaisia leiripaketteja.

Ryhmiä löytyy tinteistä SM-senioreihin:

 1. SM-seniorit/ – juniorit
 2. Debytantit/SM-Noviisit
 3. Juniorit/ Seniorit
 4. Silmut A/ Noviisit
 5. Silmut B /Aluesilmut /Aluedebytantit/ Aluenoviisit
 6. Minit ja Tintit / Taitajat

Harjoitukset

Harjoitusten kestot ja määrät leiriviikon aikana

Ryhmät 1 – 5:

 • Tekniikkaopetusta jäällä (10 x 50 min)
 • Luistelutaidot (askeltekniikka, ilmaisu…) (5 x 50 min)
 • Tanssi/baletti (4 x 50 min)
 • Oheiset (5 x 50 min)

Group 6:

 • Tekniikkaopetusta jäällä (10 x 50 min)
 • Tanssi/baletti (4 x 50 min)
 • Oheiset (5 x 50 min)

Tekniikkaopetusten ryhmäkoko on maksimissaan 6 luistelijaa per valmentaja. Minimiryhmäkoko on 4. Jos ryhmään ilmoittautuu vähemmän kuin 4 luistelijaa emme voi taata ryhmän toteutumista.

Ryhmien hinnat:

Ryhmät 1 -5:

 • 1 viikko: 500,00 €
 • päiväpaketti 110,00€/päivä

Ryhmä 6:

 • 1 viikko: 375,00 €
 • päiväpaketti 80,00€/päivä

Lisäksi tarjoamme:

 • Yksityistunteja ja koreografiatunteja jäällä ja oheisissa (Voit varata näitä myös leirin aikana) (Hinta riippuu valmentajasta (40,00€ – 75,00€/50min). Lisäksi veloitamme jäämaksun 10,00 €/50min jäällä pidettävistä yksityis- ja koreografiatunneista.

Tärkeää infoa!

Majoitus

Majoitus on varattava erikseen, eikä se kuulu leirihintaan.

Saamme majoituksen sopimushintaan Peurungan kylpylähotellista www.peurunka.fi.

Majoituksen voi varata suoraan lähettämällä mailia osoitteeseen: peurunka@peurunka.fi

Vakuutus

Kaikilla luistelijoilla on oltava sairausvakuutus sairastumisten ja loukkaantumisten varalta. Suosittelemme lisäksi ottamaan matkavakuutuksen. Olkaa tarvittaessa yhteydessä omiin vakuutusyhtiöihinne.

Vastuukysymys

Järjestäjä ei ole vastuussa sinusta tai terveydestäsi jäällä tai sen ulkopuolella. Kaikkien alle 18-vuotiaiden luistelijoiden tulee matkustaa vanhemman tai huoltajan kanssa. Päivystystapauksissa leirillä on lääkäri, Valtter Virtanen. Hän hoitaa ensiavun, jos leiriläiselle tapahtuu jotain harjoitusten aikana ja huolehtii tarvittaessa kyydin järjestämisestä jatkohoitopaikkaan.

Peruutusehdot

Peruutustapauksessa tarvitaan kirjallinen lomake. Veloitamme 50% varauksesta, kun kirjallinen peruutus on tehty 01.09. – 30.09.2022. 01.10.2022 jälkeen veloitamme 100% varauksesta. Peruutussäännöt ovat voimassa kaikissa tilanteissa. Loukkaantumisten ja sairastumisten varalta suosittelemme ottamaan sairaus- tai matkavakuutuksen, joka kattaa peruuntumisesta aiheutuvat kulut.

Yksityistunneista veloitamme 100% varatuista jää- ja valmennusmaksuista, jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen suunniteltua tuntia.

Muuta tietoa

Jos sinulla on allergioita tai perussairauksia, jotka vaikuttavat oleellisesti harjoitteluusi, niin ole yhteydessä meihin. Tietosi käsitellään luottamuksellisesti.

Leirillä on mahdollista myös varata hierontaa ja fysioterapiaa. Tästä tarkempaa tietoa ennen leiriä.

Luisteluvarusteista ja teroituksesta vastaa: https://www.facebook.com/skatesuolahti

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 30.09.22

Coaches

Best of the best

“The most important thing is to try and inspire people so that they can be great at whatever they want to do.” — Kobe Bryant

Alina Mayer-Virtanen

Taitoluisteluvalmentaja

Alina Mayer-Virtanen on psykologian maisteri. Hän luisteli itse 24 vuoden ajan edustaen Saksaa myös kansainvälisillä kilpakentillä yksinluistelijana. Alina aloitti valmentamisen Saksan Oberstdorfissa vuonna 2013. Hän on vuonna 2020 perustetun Peurunka Skating Academy Laukaan päävalmentaja. Lisäksi hänet on valittu Suomen Taitoluisteluliiton valtakunnallisen alakoululeiritysten yhdeksi valmentajaksi kaudelle 22/23. Hän suorittaa parhaillaan Suomen Taitoluisteluliiton 3- tason valmentajakoulutusta.

Alina puhuu saksaa, englantia ja vähän suomea. 😉

Katjaana Kanninen

Taitoluisteluvalmentaja

Katjaana Kanninen on urheilulääketieteen kandidaatti. Tällä hetkellä hän opiskelee fysioterapiaa Jyväskylässä.

Hän kilpailu kansallisella tasolla Suomessa. Kilpauransa jälkeen hän valmensi Ruotsissa 3 vuoden ajan. Nyt hän valmentaa Peurunka Skating Academy Laukaassa.

Katjaana puhuu suomea, ruotsia ja englantia.

Valtter Virtanen

Teamin lääkäri ja allrounderi

Valtter on osallistunut useisiin Euroopan- ja Maailman-mestaruuskilpailuihin yksinluistelussa. Valtter työskentelee osa-aikaisena Keski-Suomen keskussairaalassa ja Seppälääkäreissä Jyväskylässä. Hän aloitti kesällä 2021 JYP:n liigajoukkueen joukkuelääkärinä.

Valtter Virtanen vastaa leirin käytännön asioista, pitää oheistunteja ja tarjoaa yksityisopetusta jäällä.

Valtter puhuu suomea, englantia, saksaa ja ruotsia.

Isabella Piippo

Taitoluisteluvalmentaja

Isabella on kilpaillut taitoluistelussa yli 10 vuoden ajan. Oma kilpaura päättyi viime keväänä ja nyt syksyllä aloitti valmentajana Peurunka Skating Academy Laukaassa. Valmentanut aiemmin myös omien harjoitustensa ohella.

Isabella puhuu suomea ja englantia.

Pipsa Tuppela

Tanssinopettaja ja koreografi

Pipsa on tanssinopettaja, joka valmistui Helsingin teatterikorkeakoulusta vuonna 2017. Hän on tehnyt jo vuosia töitä taitoluistelijoiden kanssa ympäri Suomea jäällä ja tanssilattialla jakaen intohimoansa musiikkiin ja liikkeeseen sen jälkeen kun hänen oma taitoluisteluharrastus vaihtui ammattiuraan tanssin parissa. Tanssitunneillaan hän pyrkii hyödyntämään kokonaisvaltaisia ja positiivisia opetusmetodeja, jotta jokainen urheilija antaisi parhaansa jokaisella tunnilla.

Hän pitää tanssitunteja leirillämme ja tarjoaa lisäksi koreografiatunteja jäällä.

Pipsa puhuu suomea, ruotsia ja englantia

Ulla Papp

Taitoluisteluvalmentaja (leirillä 20.-21.10)

Ulla Pappilla on yli 30 vuoden valmentajakokemus taitoluistelun parissa luistelukoululaisista arvokisatason luistelijoihin. Ulla toimii tällä hetkellä Turun Riennon Taitoluistelu ry:n päävalmentajana. Ullalla on liikuntatieteiden maisteritutkinto ja 5 tason valmentajakoulutus Suomessa. Lisäksi hän on opiskellut liikuntalääketiedettä. Ullan valmennusmetodeista heijastuu hänen monipuolinen ja vahva koulutustausta lasten ja nuorten valmennuksesta.

Marina Shirshova

Taitoluisteluvalmentaja (leirillä 17.-18.10)

Interested

Reach out

  OR Directly Registrate

  Camp feelings