Lämpimästi tervetuloa

 

Haluamme kutsua teidät lämpimästi syksyn taitoluisteluleirillemme 2021 Peurunkaan. Urheilijoille tarjoamme erilaisia ​​harjoituspaketteja eri tasoille.

Tarjolla on seuraavat ryhmät:

 1. SM-juniorit/SM-seniorit (minimiosaaminen 2A &1-2 kolmoishyppyä)
 2. Debytantit/SM-Noviisit (minimiosaaminen kaikki kaksoihypyt 2A poislukien)
 3. Juniorit/Seniorit (minimiosaaminen kaikki kaksoihypyt 2A poislukien)
 4. Silmut A/ Noviisit (minimiosaaminen kaikki kaksoihypyt 2A poislukien)
 5. Silmut B /Aluesilmut /Aluedebytantit/ Aluenoviisit (minimiosaaminen kaikki yksöishypyt mukaan lukien 1A, harjoittelevat kaksoishyppyjä)
 6.  Minit /Tintit 10 ikävuoteen asti (harjoittelevat yksöis- ja kaksoishyppyjä)
 7.  Taitajat 11 ikävuodesta ylöspäin (harjoittelevat yksöis- ja kaksoishyppyjä)
 8. Aikuiset (harjoittelevat yksöis- ja kaksoishyppyjä)

Ryhmien minimikoko on 4. Jos johonkin ryhmään ilmoittautuu alle neljä luistelijaa, niin emme pysty takaamaan leirin toteutumista sen ryhmän osalta. Järjestäjä pidättää oikeuden yhdistää ryhmiä tarvittessa luistelijoiden taitotaso huomioon ottaen.

Harjoitukset

Harjoitusten kesto ja määrät leiriviikon aikana:

Ryhmät 1-8:

 • Tekniikkaharjoittelua jäällä sisältäen askeleita ja piruetteja (9 x 50 min)
 • Luistelutaito/ilmaisu jäällä (5 x 50 min)
 • Tanssi (4 x 50 min)
 • Oheiset (4 x 50 min)

Leiriviikon hinta:

Ryhmät 1-8:

Viikko maksaa 395€

Lisäksi tarjoamme:

 • Lisäjää (mahdollista vain ottaessa yksityisopetusta tai koreografiatunteja) (10€/50min)
 • Yksityisopetusta jäällä ja oheisissa (voi varata myös leirin aikana) (50-80€/50min riippuen valmentajasta plus 10€ jäämaksu, jos tunti on jäällä)

Tärkeää tietoa

Majoitus ja ruokailut

Majoitus ja ruokailut eivät sisälly leirihintaan ja ne voidaan varata erikseen. Olemme saaneet erikoistarjoukset Peurungan kylpylähotellista www.peurunka.fi

Lisätietoa ja huonevaraukset onnistuvat lähettämällä viestiä osoitteeseen kim.nabb@peurunka.fi

Lounas- ja päivällisbuffet maksaa aikuisilta 14.50€ per henkilö ja lapsilta 9.50€ per henkilö (4-14- vuotiaat). Varaukset olisi hyvä tehdä ennen leiriä mutta ruokalipukkeiden osto onnistuu myös leirin aikana.

Vakuutukset

Kaikilla luistelijoilla tulee olla voimassa oleva sairausvakuutus. Lisäksi suosittelemme matkavakuutuksen ottamista, joka kattaa leirin peruuntumisen kustannukset sairastumis- tai loukkaantumistapauksessa. Suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä omiin vakuutusyhtiöihin.

Vastuuasiat

Järjestäjä ei ole vastuussa sinusta tai terveydestäsi harjoitusten ulkopuolella. Kaikkien alle 18-vuotiaiden luistelijoiden tulee matkustaa vanhemman tai huoltajan kanssa.

Maksu

Ilmoitamme 1.9.2021, toteutuuko leiri suunnitellusti. Tämän jälkeen lähetämme laskut, joiden eräpäivä on 14.9.2021.

Leirin peruuntuminen

Peruutustapauksessa tarvitaan kirjallinen lomake. Veloitamme 50% varauksesta, kun kirjallinen peruutus on tehty 01.09. – 14.09.2021. 15.09.2021 jälkeen veloitamme 100% varauksesta.
Yksityistunneista veloitamme 100% varatuista jää- ja valmennusmaksuista, jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen suunniteltua tuntia.

HUOMIO, peruutussäännöt ovat voimassa kaikissa tilanteissa mukaan lukien äkillinen sairastuminen/loukkaantuminen ennen leiriä tai leirin aikana. Suosittelemme huolehtimaan vakuutuksista, jotka kattavat kulut mahdollisesta peruuntumisesta.

Jos järjestäjä peruu leirin ennen leirin alkua esim. koronarajoitusten takia, leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos leiri joudutaan keskeyttämään force majeure syistä johtuen, palautetaan osa maksusta takaisin.

Muuta

Jos sinulla on allergioita tai huomioon otettavia perussairauksia, niin ole meihin yhteydessä.

Hieronta ja fysioterapia ovat myös mahdollisia leirin aikana. Tästä myöhemmin tarkempaa tietoa.

Ilmoittautuminen umpeutuu 31.08.2021

Coaches

Best of the best

“The most important thing is to try and inspire people so that they can be great at whatever they want to do.” — Kobe Bryant

Alina Mayer-Virtanen

Taitoluisteluvalmentaja

Alina Mayer-Virtanen on psykologian maisteri. Hän luisteli itse 24 vuotta ja edusti Saksaa myös kansainvälisillä kilpakentillä. Alina on aloittanut valmentamisen vuonna 2013 Saksan Oberstdorfissa ja on tällä hetkellä Peurunka Skating Acedemy Laukaan päävalmentaja.

Alina puhuu englantia, saksaa ja hiukan suomea. 😉

Valtter Virtanen

Allrounder

Valtter on osallistunut useampiin EM ja MM-kisoihin yksinluistelussa. Valtter on töissä lääkärinä osa-aikaisesti Keski- Suomen keskussairaalassa ja Seppälääkäreissä. Lisäksi hän aloitti kesällä 2021 JYP:n liigajoukkueen joukkuelääkärinä. Hänen fokuksensa on kuitenkin vielä taitoluistelussa tavoitteena vuoden 2022 olympialaiset.

Valtter Virtanen toimii valmennustiimin tukena.

Valtter puhuu suomea, englantia, saksaa ja ruotsia.

Pipsa Tuppela

Koreografi/tanssinopettaja

Pipsa on tanssinopettaja, joka valmistui teatterikorkeakoulusta Helsingistä vuonna 2017. Hän työskentelee useissa Suomen taitoluisteluseuroista jakaen hänen intohimoaan musiikkiin ja liikkeeseen. Hänen tanssitunneillaan keskitytään kokonaisvaltaisiin opetusmenetelmiin ja positiivisten pedagogisten tapojen löytämiseen parhaan hyödyn saamiseksi jokaisesta urheilijasta.

Hän vetää tanssitunteja ja ilmaisujäitä leirillämme. Voit varata myös häneltä koreografiatunteja jäällä ohjelmien hiomista varten.

Pipsa puhuu englantia, suomea ja ruotsia.

Béla Papp

Taitoluisteluvalmentaja

Béla osallistui neljänä peräkkäisenä vuonna junioreiden MM- kilpailuihin ja kaksiin Universiadeihin sekä vuoden 2011 MM-kilpailuihin. Hän on vuoden 2011 Suomen mestari. Uransa aikana hän voitti maansa mestaruuden jokaisessa sarjassa. Béla opiskelee tällä hetkellä Jyväskylän yliopiston englanninkielisessä maisteriohjelmassa.

Béla puhuu suomea ja englantia.

Paula Takala

Fysioterapeutti/hieroja

Paula on toiminut fysioterapeutin työssä vuodesta 1994 lähtien ja tekee töitä lasten ja aikuisten kanssa. Hänen tyttärensä on taitoluistelija ja Paula tekeekin töitä luistelijoiden kanssa päivätyönsä ohella.

Paula hyödyntää erilaisia hoitotapoja.

Paula puhuu suomea ja englantia.

Interested

Reach out

  OR Directly Registrate

  Rekisteröidy nyt

  2019 camp feelings