Hinta 150€ sisältäen 3 x 50min jäätä ja 1 x 50min oheisia molempina päivinä. Vastuuvalmentajina Marina Shirshova ja Alina Mayer-Virtanen.
Olen suostuvainen, että järjestäjä käyttää vastuullisesti sähköpostinosoitettani puhelinnumeroani viestintää varten. Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa ei lähetetä. eteenpäin.
Ilmoittautumismaksua ei peruuteta siinä tapauksessa, jos luistelija peruuttaa leirin. Jos järjestäjä peruu leirin esim. koronarajoitusten takia, koko summa palautetaan.
Järjestäjä ei ole vastuussa sinusta tai terveydestäsi jäällä tai sen ulkopuolella. Kaikkien alle 18-vuotiaiden luistelijoiden tulee matkustaa vanhemman tai huoltajan kanssa. Päivystystapauksissa leirillä on lääkäri, Valtter Virtanen. Hän hoitaa ensiavun, jos sinulle tapahtuu jotain harjoitusten aikana ja huolehtii tarvittaessa kyydin järjestämisestä jatkohoitopaikkaan.
Leirin järjestäjä tunnustaa tarpeen varmistaa kaikkien organisaatioomme liittyviin toimiin osallistuvien nuorten hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Lastensuojelupolitiikkamme mukaisesti emme salli nuorten valokuvien, videoiden tai muiden kuvien ottamista ilman vanhempien/huoltajien ja lasten suostumusta. Koska lapsesi osallistuu taitoluisteluleirillemme, haluamme pyytää suostumustasi ottaa tapahtumasta tai toiminnasta valokuvia/videoita, jotka voivat sisältää kuvia lapsestasi. On todennäköistä, että näitä kuvia voidaan käyttää järjestäjän erilaisissa mainoksissa ja / tai tapahtumiin liittyvissä Facebooki- sivuilla, verkkosivustoilla / Instagramissa. Järjestäjä ryhtyy kaikkiin toimiin varmistaakseen, että näitä kuvia käytetään vain niille tarkoitettuihin tarkoituksiin. Jos huomaat, että näitä kuvia käytetään sopimattomasti, ilmoita siitä välittömästi järjestäjälle