Lyhyt- vai vapaaohjelma? Sarja? Monta tuntia hiomista varten?
Emme voi luvata että kaikille toivotuille tunneille riittää aikaa
Monta tuntia? Jää vai oheiset?
Tulo- ja lähtöpäivä? Henkilöiden määrä? 1hh, 2hh vai 3hh? Kotieläimiä?
Henkilöiden määrä? Allergioita? Kasviruoka?
Olen suostuvainen, että järjestäjä käyttää vastuullisesti sähköpostinosoitettani puhelinnumeroani viestintää varten. Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa ei lähetetä. eteenpäin.
Leiriä varten on oma WhatsApp ryhmä, jossa on kerrotaan ajankohtaista tietoa
Peruutustapauksessa tarvitaan kirjallinen lomake. Veloitamme 50% varauksesta, kun kirjallinen peruutus on tehty 01.03. - 31.03.2022. 01.04.2022 jälkeen veloitamme 100% varauksesta. Peruutussäännöt ovat voimassa kaikissa tilanteissa. Loukkaantumisten ja sairastumisten varalta suosittelemme ottamaan sairaus- tai matkavakuutuksen, joka kattaa peruuntumisesta aiheutuvat kulut. Yksityistunneista veloitamme 100% varatuista jää- ja valmennusmaksuista, jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen suunniteltua tuntia.
Järjestäjä ei ole vastuussa sinusta tai terveydestäsi jäällä tai sen ulkopuolella. Kaikkien alle 18-vuotiaiden luistelijoiden tulee matkustaa vanhemman tai huoltajan kanssa. Päivystystapauksissa leirillä on lääkäri, Valtter Virtanen. Hän hoitaa ensiavun, jos sinulle tapahtuu jotain harjoitusten aikana ja huolehtii tarvittaessa kyydin järjestämisestä jatkohoitopaikkaan.
Leirin järjestäjä tunnustaa tarpeen varmistaa kaikkien organisaatioomme liittyviin toimiin osallistuvien nuorten hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Lastensuojelupolitiikkamme mukaisesti emme salli nuorten valokuvien, videoiden tai muiden kuvien ottamista ilman vanhempien/huoltajien ja lasten suostumusta. Koska lapsesi osallistuu taitoluisteluleirillemme, haluamme pyytää suostumustasi ottaa tapahtumasta tai toiminnasta valokuvia/videoita, jotka voivat sisältää kuvia lapsestasi. On todennäköistä, että näitä kuvia voidaan käyttää järjestäjän erilaisissa mainoksissa ja / tai tapahtumiin liittyvissä Facebooki- sivuilla, verkkosivustoilla / Instagramissa. Järjestäjä ryhtyy kaikkiin toimiin varmistaakseen, että näitä kuvia käytetään vain niille tarkoitettuihin tarkoituksiin. Jos huomaat, että näitä kuvia käytetään sopimattomasti, ilmoita siitä välittömästi järjestäjälle
Esim. Mahdolliset muut puhelinnumerot, jotka tulisi lisätä leirin WhatsApp ryhmään?