Minimivaatimus ryhmille on 4 luistelijaa per ryhmä.
Emme voi luvata että kaikille toivotuille tunneille riittää aikaa
Monta tuntia? Jää vai oheiset?
Olen suostuvainen, että järjestäjä käyttää vastuullisesti sähköpostinosoitettani puhelinnumeroani viestintää varten. Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa ei lähetetä eteenpäin.
Leiriä varten on oma WhatsApp ryhmä, jossa on kerrotaan ajankohtaista tietoa. Ilmoita lisätietoa- kentässä, jos haluat jonkin toisen numeron lisättäväksi ryhmään.
Peruutustapauksessa tarvitaan kirjallinen lomake. Veloitamme 50% varauksesta, kun kirjallinen peruutus on tehty 01.09. - 14.09.2021. 15.09.2021 jälkeen veloitamme 100% varauksesta. Yksityistunneista veloitamme 100% varatuista jää- ja valmennusmaksuista, jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen suunniteltua tuntia. HUOMIO, peruutussäännöt ovat voimassa kaikissa tilanteissa mukaan lukien äkillinen sairastuminen/loukkaantuminen ennen leiriä tai leirin aikana. Suosittelemme huolehtimaan vakuutuksista, jotka kattavat kulut mahdollisesta peruuntumisesta. Jos järjestäjä peruu leirin ennen leirin alkua esim. koronarajoitusten takia, leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos leiri joudutaan keskeyttämään force majeure syistä johtuen, palautetaan osa maksusta takaisin.
Järjestäjä ei ole vastuussa sinusta tai terveydestäsi harjoitusten ulkopuolella. Kaikkien alle 18-vuotiaiden luistelijoiden tulee matkustaa vanhemman tai huoltajan kanssa.
Leirin järjestäjä tunnustaa tarpeen varmistaa kaikkien organisaatioomme liittyviin toimiin osallistuvien nuorten hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Lastensuojelupolitiikkamme mukaisesti emme salli nuorten valokuvien, videoiden tai muiden kuvien ottamista ilman vanhempien/huoltajien ja lasten suostumusta. Koska lapsesi osallistuu taitoluisteluleirillemme, haluamme pyytää suostumustasi ottaa tapahtumasta tai toiminnasta valokuvia/videoita, jotka voivat sisältää kuvia lapsestasi. On todennäköistä, että näitä kuvia voidaan käyttää järjestäjän erilaisissa mainoksissa ja / tai tapahtumiin liittyvissä Facebooki- sivuilla, verkkosivustoilla / Instagramissa. Järjestäjä ryhtyy kaikkiin toimiin varmistaakseen, että näitä kuvia käytetään vain niille tarkoitettuihin tarkoituksiin. Jos huomaat, että näitä kuvia käytetään sopimattomasti, ilmoita siitä välittömästi järjestäjälle